Servei d'informació i consultes

L'Oficina de Consum del Consell Comarcal de la Selva us informa sobre les disposicions legals que heu de tenir en compte en les vostres relacions de consum i, en cas de conflicte, us assessora perquè sapigueu defensar els vostres interessos i trobar una solució.

Com podeu fer la vostra consulta?

Podeu fer-nos la vostra consulta on-line clicant aquí o bé posant-vos en contacte amb nosaltres per telèfon al 972 84 21 61 o sol•licitant una entrevista personalitzada.

On podeu trobar informació relacionada amb temes de consum?
L’Agència Catalana de Consum posa a la vostra disposició una pàgina web on es relacionen tots els temes que poden ser d'interès per a les persones consumidores amb informació general, legislació aplicable, les preguntes més freqüents, publicacions del tema i enllaços relacionats. Podeu accedir-hi clicant aquí

Preguntes freqüents

Últims avisos

Formulari

Lloc web de

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.